سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
امروز: سه شنبه 103 آذر 13

یه همجنس بازی کاملا اخلاقی !!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

نافذ در صفحه شخصی اش نوشت  :

جایزه‌ سینمایی برای همجنس‌بازان


 

برگزارکنندگان شصت و چهارمین جشنواره ونیز خبر از افزودن جایزه‌ای جدید به مجموع جوایز این جشنواره دادند که به بهترین فیلم بلند سینمایی که درباره همجنس بازی باشد(!) تعلق خواهد گرفت.
وجود جایزه‌ای ویژه برای فیلم‌هایی با موضوع همجنس بازی، در بین جوایز جشنواره ونیز، امسال پس از 4 سال گفتمان و رایزنی به تصویب مقامات جشنواره ونیز رسیده است.
براین اساس رویترز گزارش داد: این جایزه به بهترین فیلم بلند سینمایی با چنین موضوعی در بخش رقابتی و حتی دیگر بخش‌های جشنواره تعلق خواهد گرفت، البته اگر حتی فیلمی به چنین موضوع نپرداخته باشد ولی شخصیت‌های اصلی و یا حتی حتی غیر اصلی آن همجنسباز باشند می‌توانند یکی از شانس‌های این جایزه محسوب شوند.
«دنیل کازاگراند» رییس این بخش از جوایز در مصاحبه‌ای گفت: ما منتظر یک «کوهستان بروکبک» دیگر نیستیم و تنها در جستجوی فیلم‌هایی هستیم که یا به این موضوع پرداخته باشند و یا شخصیت‌های آن همجنس باز باشند.
به گزارش برگزارکنندگان شصت و چهارمین جشنواره فیلم ونیز، در حالیکه امسال 22 فیلم در بخش رقابتی و حدود 36 فیلم در بخش‌های حاشیه‌ای این جشنواره در طول 29 آگوست الی 8 سپتامبر، به نمایش در می‌آید، انتظار می‌رود که 10 تا 12 فیلم نیز برای جایزه «شیر جعلی» نامزد شده‌ باشند.
جایزه «شیر جعلی» شامل پلاکی طلایی می‌شود که آرم جشنواره (شیر بالدار) با رنگ مشکی بروی آن به تصویر کشیده شده و بال‌های این شیر رنگ‌هایی به شکل رنگین کمان به نشانه پرچم افتخاری همجنس‌بازان(!) منقش شده است، برگزارکنندگان جشنواره، یک هیئت کوچک داوران بین‌المللی را نیز مسئول انتخاب برنده این بخش کرده است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، این اولین باری نیست که موضوعات غیراخلاقی این چنینی مورد توجه سینمای غرب قرار می‌گیرد آنچنان‌که جشنواره بین‌المللی فیلم برلین نیز جایزه‌ای مشابه با نام جوایز «تدی» دارد که از 21 سال پیش تاکنون به چنین فیلم‌هایی اعطاء می‌کند، همچنین دو دوره قبل برگزارکنندگان جوایز اسکار، جایزه بهترین کارگردان سال را به «انگ لی»، کارگردان فیلم «کوهستان بروکبک» اعطاء کردند، این در حالی است که فیلم همجنس‌بازانه «کوهستان بروکبک» از نظر بسیاری از منتقدان سینمایی بزرگ جهان، نه به لحاظ ساختاری و نه از ابعاد دیگر به هیچ وجه فیلم درخور توجهی نیست.(پایان مطلب )

 منبع :          nafez.parsiblog.com/261196.htm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

bieynack :                                                                                                                        

به نظر می رسه این مسائل در فرهنگ مدرنیته غیر اخلاقی نیست زیرا مبنای قوانین اجتماعی و فضائل اخلاقی قراردادهای اجتماعی است که از سوی گروه ها ، سازمان ها و افراد قدرتمند مانند روبرت مورداک تعریف و تنظیم می شود  و ثانیا : ملاک خوب یا بد بودن مسائل درجه ارضای نفس است  یعنی اگر نفس من ارضا شد  آن مسئله می شود ایده آل هر چند از دیدگاه انسانیتی فاجعه باشد و اگر مسئله ای نتوانست نفس را ارضا کند آنقدر آن را تغییر می دهم تا از عهده ارضا شدن من برآید .خوب خودت بگو وقتی مردی در لذت جنسی با زنان آنقدر افراط کرد که دیگر سیر شد و دیگر ارضایش نکرد آیا نباید برای ارضای نفس اماره رو به همجنس بازی بیاورد ؟ خوب طبق این سبستم باید رو بیاورد و الا اصلا انسان یک فرد مدرن نیست .

 واقعا امید زیادی هست که بشر قرن 21 بزودی به بن بست مدرنیته برسد  و بتواند از مدرنیته و این زندگی نکبت باری که برایش تعریف کرده است بیرون برود و مسلما به آغوش فرهنگ نجات بخش و لذت بخش و جامع شیعه فرو می رود چون می بیند همان آب زلالی است که در سراب مدرنیته به دنبالش بود و او اینک بعد از سالها فهمیده که سراب بوده و الان دارد از تشنگی میمیرد  خوب نتیجه واضح است . 

ببین فدات شم طبق روایات متواتری که از آل الله به ما رسیده هر کسی بر فطرت توحید ( یعنی لا اله الا الله و محمدا رسول الله و علی ولی الله ) به دنیا می آید و هر چقدر هم که او را با فریب از اصلش دور کنند باز هم اصلش را فراموش نمی کند و با اندکی تامل ( البته اگر با این همه کنسول های بازی و دیگر لوازم سرگرمی اجازه تامل بیابد ) راه برای بازگشت اتوماتیک به اصلش باز می شود .

 و شاعر چه زیبا میفرماید :‏

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش       

باز جوید  روز گار   وصل     خویش

 

*‏ پیشنهاد میشود برای اینکه چهره واقعی مدرنیته برای شما رونمایی شود کتاب فوق العاده استاد اصغر طاهر زاده  یعنی  « مدرنیته و توهم » را عمیقا مطالعه بفرمایید . برای شناختن روح مدرنیته و مظاهر آن واقعا راهگشاست حد اقل برای اینکه خودمان گرفتار مدرنیته نشویم . ان شاء الله

والسلام علی من اتبع الهدی

 


 نوشته شده توسط تحلیل بی عینک در سه شنبه 86/5/16 و ساعت 10:59 صبح | نظرات دیگران()
درباره خودم

بی عینک
تحلیل بی عینک
وقایع را بی عینک ببینیم نه از درون عینک رسانه ها . همین

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 15
بازدید دیروز: 7
مجموع بازدیدها: 385388
جستجو در صفحه

لوگوی دوستان
خبر نامه