سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
امروز: پنج شنبه 103 اردیبهشت 13

 

سایت الف که زیر نظر دکتر احمد توکلی است مطلبی را از رییس محترم قوه قضائییه آورده که از این قرار است :


"پس از 37 سال کسانی که لسان انتقاد باز کرده‌اند، خودشان در این کشور مسئول بوده‌اند و حالا یک دفعه نقش عوض کرده‌اند و اپوزیسیون شده‌اند."

 

ونقدی بر سخنان رییس القضات آورده که از این قرار است :


"تعابیری شاذ و حیرت‌انگیز که می‌تواند از دریچه جامعه‌شناسی سیاسی، پیام‌های تلخ و گزنده‌ای از وضعیت فرهنگ سیاسی عمومی در جامعه اسلامی ما داشته باشد. چه بسا اگر این تعابیر توسط رسانه‌ها، اصحاب اصناف و یا حتی فعالان سیاسی-اجتماعی و نخبگان حوزوی و دانشگاهی مطرح شده بود، حساسیت این قلم را تا سر حد آتش گرفتن، بر نمی انگیخت.


برچسب اپوزیسیون از دو جهت یک تعبیر کاملاً غلط و غیرقابل‌باور می‌تواند تلقی شود.

حیرت اولیه وقتی است که شنونده ی این تعبیر دریابد که گوینده ی آن از سویی عالی‌ترین مقام قضایی در کسوت روحانیت است و از سوی دیگر در زمره متخصص‌ترین افراد در امور حقوقی است. پس قطعاً عالمانه، آگاهانه و همراه با بار علمی و قضایی و حقوقی به آن می نگرد.

حیرت دوم آنجاست که مخاطب ناباورانه مرجع ضمیر این سخن را نه تنها فردی انقلابی با سوابقی چون ریاست اسبق مجلس می‌بیند که با رهگیری دنباله مسئولیت‌های او به دمادم بیت رهبری می‌رسد. در پرس‌وجو از مسئولیت‌های بیت، در می‌یابد که فرد موردنظر مسئول روابط عمومی، تحلیل و بررسی، فرهنگی یا عناوینی از این دست نیست. او مسئول دفتر بازرسی بیت است. آیا مسئول بازرسی بیت می‌تواند اپوزیسیون باشد؟ و آیا ترویج این نوع ادبیات مسئولین علیه یکدیگر که از یک دهه اخیر رو به عادی‌شدن گذاشته، دامن رسانه‌ها و عامه مردم را نخواهد گرفت؟ ریاست محترم قضایی، چه برداشتی از پیامدهای این نوع به‌کارگیری اصطلاحات در مقابل انقلابیون دارد."

 

و بی عینک نقدی بر مطلب سایت دکتر توکلی دارد که از این قرار است :

 

در تعریف اپوزیسیون گفته شده است :

"اپوزیسیون در لغت به معنای ضدیت , مخالفت و مقابله است و در مفهوم وسیع به معنای کوشش و تلاش احزاب , اتحادیه ها و گروه ها برای دست یابی و رسیدن به اهدافی در جهت مخالف هدف های دارندگان قدرت سیاسی , اقتصادی و اجتماعی است .
در نظام سیاسی و حکومتی دنیا دو نوع اپوزیسیون مطرح است : قانونی یا پارلمانی ; غیر قانونی .
الف ) در برخی نظام هایی که دارای حکومت پارلمانی هستند, به موجب قانون اساسی آن کشور, موجودیت اپوزیسیون به رسمیت شناخته شده و در پارلمان گروهی را تشکیل می دهند که از دولت یا حکومت حمایت نمی کنند, اما همانند دولت خود را وفادار به قانون اساسی آن کشور می داند, به بیان دیگر, محور وفاق ملی و وحدت آن ها, قانون اساسی است . آن ها می توانند در گفت و گوهای مجلس قانون گذاری , مطابق شرایطی که قانون اساسی معیّن کرده , در کار حکومت نظارت مستقیم داشته باشند و افکار عمومی را در جریان وقایع و حوادث کشور و جهان قرار دهند. این گونه اپوزیسیون در کشورهای سنتی لیبرال , مانند انگلستان , فرانسه و سوئد که معمولاً دو حزب اصلی و مهم در آن وجود دارد, مظهر حکومت احتمالی آینده است و به نوبت نقش حاکم و اپوزیسیون را به عهده می گیرند.
ب ) در برخی از نطام های حکومتی اعم از این که دارای قانون اساسی و پارلمان باشد, مانند امریکا و یا نباشد,مانند عربستان , اپوزیسیون جایگاهی در قانون اساسی ندارد و به عنوان یکی از نهادهای قانونی و رسمی به حساب نمی آید.(1)
در کشورهای جهان سوم و عقب مانده , اپوزیسیون غالباً به آن دسته از مخالفانی اطلاق می شود که در صددبراندازی نظام حکومتی آن جامعه یا به زیر کشیدن قدرتمندان نظام از اریکهء قدرت هستند و گاهی اوقات از طرف قدرت های مسلط جهانی به صورت پنهان یا آشکار مورد حمایت و پوشش سیاسی , تبلیغی و مالی قرار می گیرند.
پـاورقی:
1) در مورد واژهء اپوزیسیون ر.ک : داریوش آشوری , دانشنامهء سیاسی و فرهنگ فشردهء انگلسی به فارسی آریانپور رجوع شود."

 

که صد البته فتنه 88 یک براندازی تمام عیار بود و به تعبیر مقام معظم رهبری یک انقلاب رنگی بود و رنگ سبزش به ما رسید لذا این همه تعجب جایی ندارد و اپوزیسیون یک برچسب نیست یک برند افتخار آمیز برای کت و شلواری های روشنفکر و عمامه به سر هایی است که یک سری جنم های روشن فکری دارند مثل حاج آقای چیز و حاج آقای چیز ( لطفا برای استخراج مرجع چیز تلاش نکنید که من خودم هم مرجعش را نمیدانم چه برسد به شما )

البته اپوزیسیون در کشور ما بیشتر شبیه یه شوخیه و به این معناست که یا منو بازی بده یا بازی ت رو به هم میزنم یا به عبارت بهتر یا باید دیگ برای من بجوشه یا میخوام اصلا  سر سگ توش بجوشه

و چون بحمدالله قدرت در کشور ما دست بدست میشه و مردم دچار آلزایمر تاریخی هستند افرادی که مسئول بودند میشوند اپوزیسیون و کسانی که اپوزیسیون بودند میشوند مسئول و این قصه همچنان ادامه دارد ....

لذا اپوزیسیون موجود در کف جامعه ما در تعاریف مقبول جهانی نمیگنجد و آقای توکلی هم زیاد از این تعبیر دلخور نشوند .

 

این از کبرای قضیه .

 

در مورد صغرای قضیه هم باید عرض کنم وقتی یک کسی ضمیر می آورد یعنی می خواهد مخفی بگوید والا از اسم ظاهر استفاده میکرد و بیشتر احتمال اصابت به واقع داشت تا حدس جنابعالی

 

علاوه بر اینکه وقتی میگویند "کسانی" منظورشان دو نفر به بالاست نه یک نفر

 

ضمنا کسی که حساب پاک است از محاسبه چه باک است

 

و این کار شما آدم را یاد فیلم اخراجی ها می اندازد که جیب بره بیخود و بی جهت گفت دزد خودتی و در واقع مرجع ضمیر یهویی خودش پیدا شدلذا یه لطفی در حق آقایان بفرمایید و دفاع های یهویی از آقایان نفرمایید که باعث سوء تفاهم میشود

 

به فرض محال هم منظور استاد مستطاب جناب لاریجانی همین مسئول بازرسی دفتر رهبری باشد باز هم قضیه فرق نمیکند چون نظام کلی هزینه میکند که اگر رهبر معظم اپوزیسیون شد بلافاصله عزلش کند و یک غیر اپوزیسیون جایگزینش کند آن وقت شما حفاظ برای بازرسی بیت قائلید ؟ نخیر احدی حفاظ ندارد

خود مقام معظم رهبری مصونیت ندارد چه برسد به کادر بیت از رییس دفتر تا ما بقی کارکنان .

این مطلب را بارها خود معظم له تاکید کرده اند

 

 

 


 نوشته شده توسط تحلیل بی عینک در دوشنبه 95/4/21 و ساعت 10:33 صبح | نظرات دیگران()
درباره خودم

بی عینک
تحلیل بی عینک
وقایع را بی عینک ببینیم نه از درون عینک رسانه ها . همین

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 6
بازدید دیروز: 28
مجموع بازدیدها: 379288
جستجو در صفحه

لوگوی دوستان
خبر نامه